UEFA Euro 2020™ Official Preview Sticker Collection

De exclusieve UEFA Euro 2020 ™ Officiële Preview Stickercollectie van Panini

Sport zit in Panini's DNA en is onze grootste bron van inspiratie en plezier. Nu zoveel sporttoernooien worden uitgesteld, bieden we onze schare fans een leuke tijdsbesteding waar het hele gezin aan mee kan doen.

Het UEFA Euro 2020 ™ -toernooi, oorspronkelijk gepland voor deze zomer, is een van die sportevenementen die worden uitgesteld. Aangemoedigd door veel van onze vaste verzamelaars uit verschillende delen van de wereld, heeft Panini de plannen niet volledig opgegeven. Natuurlijk verheugt Panini zich al op het samenstellen van een verzamelprogramma rond de UEFA Euro 2020 ™ volgende zomer, wanneer het toernooi wordt gespeeld. Maar intussen is er een speciaal Preview Stickeralbum ontwikkeld om alle stickerliefhebbers bezig te houden!

Het Previewalbum is een compleet stickeralbum van 72 pagina's. Het bevat alle reeds gekwalificeerde teams plus een introductie van de 16 landen, die nog wachten om deel te nemen aan de uitgestelde play-offs.

Er zijn 528 stickers te verzamelen. Zo krijgt en houdt Panini fans en verzamelaars in de stemming  voor een van de belangrijkste evenementen op de voetbalkalender. Elk team heeft 26 stickers en er zijn ook flink wat speciale stickers om naar uit te kijken!

Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar: je kunt het UEFA EURO 2020 ™ Officiële Preview Stickeralbum kopen met een doos met 60 stickerzakjes of  het UEFA EURO 2020 ™ Officiële Preview Stickeralbum met 20 stickerzakjes.

De collectie is ook verkrijgbaar in winkels waar tijdschriften worden verkocht, zoals AKO, Bruna, Primera en The Read Shop.