Premier League Adrenalyn XL™ 2019/20 Trading Cards

Verzamelaars kunnen nu de hand leggen op een van de coolste collecties ooit: de officiële Premier League Adrenalyn XL™ 2019/20 Ruilkaarten!

Met in de hoofdrol de 20 clubs uit een van ’s werelds beste en spannendste competities, bevat deze briljante collectie 469 ruilkaarten om te verzamelen!

Verzamelaars kunnen hun kaarten activeren in de gratis te downloaden Adrenalyn XL-app, om vervolgens te ruilen en wedstrijden te houden met hun vrienden!
Deze must-have collectie bevat fantastische nieuwe kaartrubrieken zoals Top Keeper, Awesome Foursome, Hero, Power Pairing, Triple Threat, Game Breaker, Diamond, Savage Silks en Elite kaarten. Zorg ervoor dat je je ogen ook openhoudt voor de zeldzame Invicible-kaart!

Verzamel, speel en ruil je weg naar de top en – het allerbelangrijkste – beleef vooral veel plezier bij het verzamelen van de sterren van de Premier League!

Verzamelaars geven hun collectie een kick-start met een startpakket, dat een verzamelmap bevat, 4 zakjes kaarten, een spelbord, een gamegids, een mini-checklijst plus 2 LIMITED EDITION-kaarten!

Download hier de checklijst..

© The Football Association Premier League 2019