Panini Passport

Fijn dat je je gaat inschrijven of gaat inloggen op de Panini Collectibles Nederland website. Voordat je verder gaat willen we je informeren over het nieuwe authenticatiesysteem zodat je volledig kunt profiteren van de voordelen ervan.

Je registratiegegevens worden opgeslagen in een centraal systeem met de naam "Panini Passport" dat toegang biedt tot afgesloten zones van de Panini Collectibles Nederland website en tot alle andere afgesloten zones van de Panini Group-websites uit deze lijst.

Dit systeem wordt progressief in alle websites van de Panini Group geïmplementeerd. Op dit moment kunt je met je gegevens alleen inloggen op de websites die zijn gemarkeerd met het Panini Passport icoon.

Bedankt voor je aandacht en... veel plezier!

Panini Team

Om naleving met de hoogste normen van dataveiligheid te verzekeren hebben we de wachtwoorden van sommige websites opnieuw ingesteld. Daarom kan het gebeuren dat je niet kunt inloggen op een van de websites uit de lijst. Klik in dit geval op 'Wachtwoord vergeten?' om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Ondersteunde browsers zijn:

  • Internet Explorer 9 (of hogere versie)
  •  Mozilla Firefox 15 (of hogere versie
  • Google Chrome 16 (of hogere versie
  • Safari version 5.1 (of hogere versie)
  • Opera 12 (of hogere versie)

We nodigen je uit om je browser te upgraden. Als je vanwege de compatibiliteit je browser niet kunt wijzigen kun je een tweede browser installeren en die gebruiken om onze website te bekijken terwijl je de eerste browser behoudt. Hier vind je alle informatie: https://browser-update.org/update.html